...Words From God~O Allah, The Lord~...

"Closer and closer to mankind comes their Reckoning: yet they heed not and they turn away."

"Telah hampir datangnya kepada manusia hari perhitungan amalnya sedang mereka dalam kelalaian, tidak hiraukan persediaan baginya.." (Al-Anbiyaa':1)

AWAS! Anda berada di zon::Alangkah Indahnya Hidup Ini::

::SELAMAT DATANG:::WELCOME:::

Salam sejahtera, salam singgah, salam melawat, salam menjengok, dan semua salamlah saya ucapan kepada pengunjung rumah saya ni teratak; Alangkah Indahnya Hidup Ini...

Saya sangat berbesar hati sekiranya anda dapat meluangkan masa untuk membaca perkongsian saya di dalam blog ini. Saya juga mengalu-alukan anda untuk 'copy' atau ambil apa sahaja yang ada di teratak saya ini yang memberi manfaat kepada anda. Namun saya mengharapkan jasa baik anda untuk melampirkan link 'Alangkah Indahnya Hidup Ini' sebagai rujukannya. Ini kerana sebarang artikel yang saya hasilkan sendiri pasti menjadi tanggungjawab saya kepada ALLAH. ^_^

~Moga ' Alangkah Indahnya Hidup Ini' sentiasa menjadi inspirasi anda~
~Moga segala kandungannya dapat memberi manfaat kepada semua~
~Moga dengan 'Alangkah Indahnya Hidup Ini' menjadikan kita sama-sama beroleh rahmat dan hidayah Allah S.W.T..aminnn~

Sekian Terima Kasih.

Sunday, April 12, 2009

SURPRISEEE!!!!!

-hehehehehe...
-esok da nk blk kolej..:((
-pastu xbwk laptop sbb abg sy format kasi mkin canggih ckit..huhuhu
-nnt mest sy mls nk gi on9 kat cc.. (yela tu sgt..hihihi)
-jadi pe2 pun sy nk btau la kat sape2 yg ter'singgah',sj singgah,mnjengok, melawat atau ape2 yg sewktu dgnnye kat blog sya ni....

...JENG-JENG-JENG...


DAPATKAN NOVEL INI DI BOOTH TELAGA BIRU SEPANJANG PESTA BUKU ANTARABANGSA KL DI PWTC DAN BELILAH SEBAGAI KOLEKSI PERIBADI ANDA...


P/S: Novel ini adalah keluaran edisi pesta buku dan hanya akan berada di pasaran pada Mei nanti, InsyaAllah.
(hheeehe...mmg fail kalo jadi promoter...)


9 comments:

  1. mmg fail pon,,,nseb bek la athe tak jadi promoter,,

    ReplyDelete
  2. hahhaaaha...
    nwy skill-skill 'membunuh' camtu mlsla nk tunjuk..hehehehe..:)
    org kat indon kne tgg blk mesiala br jump novel nih..

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhh..congratz athe!!!cayalah femes r ko..nk autograf akak~~~hihi

    next novel ko gune name aku wehhh :D

    ReplyDelete
  4. waa..sedap ler nama ain naqilah..btw ape mksud naqilah tuh?

    ReplyDelete
  5. zureen:tQQ..saje je wat gempak..huhuhu~~~nk autogrf bole..ak bg free je..hehehehe
    nk gne name ko?!..urmmm nt ak pkirkn..:D

    umie:kuang3..actually adk trah yg suggest name tu..insyaAllah baik mksd die...kalo trah confrm makne die nnt br btau..hhehehehe:)

    ReplyDelete
  6. dah beli novel ni..amik masa 1 hari 1 malam je baca..apapun best bagi 1st timer.so, wat la lagi novel..

    ReplyDelete
  7. siapakah epolusia?hehehehehe:P...nwy tq for ur support..da beli n da bace..mmg nvl tu nipis je.. insyaAllah, skarg pun tgh on dwy 2nd nvl..

    ReplyDelete
  8. tira..
    dh abeh bc dh novel tu..
    hehe..
    bestla..
    t'haru plak bc novel tu..
    hihi..
    tahniah ea tira!!
    teruskan utk next novel k..

    ReplyDelete
  9. wah...da abis..
    alhamdulillah..
    yg baek tu dtg dr Allah dan kelemahan dlm novel tu pn dgn izin Allah juga tp berlndaskn si penulis yg lemah tu..hihihi..:D
    so amikla ape2 yg baek darinya..
    krn Allah itu baik, tidak menerima sst kecuali yg baik..

    ReplyDelete