...Words From God~O Allah, The Lord~...

"Closer and closer to mankind comes their Reckoning: yet they heed not and they turn away."

"Telah hampir datangnya kepada manusia hari perhitungan amalnya sedang mereka dalam kelalaian, tidak hiraukan persediaan baginya.." (Al-Anbiyaa':1)

AWAS! Anda berada di zon::Alangkah Indahnya Hidup Ini::

::SELAMAT DATANG:::WELCOME:::

Salam sejahtera, salam singgah, salam melawat, salam menjengok, dan semua salamlah saya ucapan kepada pengunjung rumah saya ni teratak; Alangkah Indahnya Hidup Ini...

Saya sangat berbesar hati sekiranya anda dapat meluangkan masa untuk membaca perkongsian saya di dalam blog ini. Saya juga mengalu-alukan anda untuk 'copy' atau ambil apa sahaja yang ada di teratak saya ini yang memberi manfaat kepada anda. Namun saya mengharapkan jasa baik anda untuk melampirkan link 'Alangkah Indahnya Hidup Ini' sebagai rujukannya. Ini kerana sebarang artikel yang saya hasilkan sendiri pasti menjadi tanggungjawab saya kepada ALLAH. ^_^

~Moga ' Alangkah Indahnya Hidup Ini' sentiasa menjadi inspirasi anda~
~Moga segala kandungannya dapat memberi manfaat kepada semua~
~Moga dengan 'Alangkah Indahnya Hidup Ini' menjadikan kita sama-sama beroleh rahmat dan hidayah Allah S.W.T..aminnn~

Sekian Terima Kasih.

Monday, April 20, 2009

Saya dpt anugerah..aha..:)

Hehhehe...tgh merayau-rayau kat page azureen..
tup-tup..
hehhehe.. die bagi 'award' kat sya..terharunyer..
heheehe..tq2..jasamu dikenang..:D

Inilah anugerahnyer...

.......:::::TAAADAAAAA:::::.......

1. Put this badge in your awesome blog
2. Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.

3. Make sure you put the recipients' names here, along with their links.

4. Let them know about this.


Saya pulak nk bg kat sape ni yer..hhehhehe

pkir dlula...

tgh pkir lagi...

ok-ok..

sape2 yg xdpt jgn kecik ati yerk..haaaha..ni xde pilih kasih..(tp pilih org jer..hihihihi)


...:::::dengan murah hatinye saya menganugerahkan anugerah ini kepada::::::....

  1. Azureen...(aha..aci x kasi balik kat ko..) sbb die la sy dpt award ni..dlu die sifu sy ms kat mrsm...ahaha..diepun rajin jugak menjengok kat blog sye ni..sbb sy pun rajin gak jengok blog die..hhehehee..nwy rindu nk jump die..rase makin matang jerk budak kecik ni (dlu la..) skrg da beso ckit kot..(zureen: da naek bape cm? huhuhu~~) (p/s: heheehe... ak da ondwy 2nd nvl..sorila da gne name len la..hahahah:))
  2. JJ..urmm..saye slalo amik messege status die kat ym then letak kat the words i like best today..hahaha..kteorg pn slalu ym n sharing stories to solve problems...luvly.luvly.. sometimes kata2 yg simple pun dpt mngubat rindu n 'penyakit hati'~~(2:263)
  3. Cik buka mata...die slalu jugak bekunjung kat rumah sy ni..cik nik yg kenalkn kteorg ms join kls fardhu ain...hihihhi. kalo nk silaturahim xyah ssh nk pakai surat pejanjian..asal niat n hati yg ikhlas..insyaAllah da cukup sempurna.:P
  4. Princessfroggy...inilah pemilik froggyland..minat sgt dgn katak budak sorg ni..pelik btol..haahaa..diepun ade bg award froggyland kat sy tp xamik lg.. die ni bestfren adik sya...dlu kiteorg penah maen pondok2 same-same..hahaaa..
  5. Yun..kenal kejap je kat matrik sbb penah jadik klasmate..tp sampai skrg still kontek..sronok ble ukhuwah tu bekekalan..die da beli novel sya..yuuhuu..tq yun for your support.=D
  6. Nina...xtually kiteorg kenal tru roomatela..sbb die kwn roomate sya..tp kiteorg kenal jugak coz satu blok kat matrik..slalu jump kat suraula time bace almulk..ehee..skarg die kat indon amik dentistry..slalu gak die dtg cni..die jugak org 3rd jadk follower blog sy yg xsberapa ni..
  7. Si kembar...ahahaha..ni cam lari track ckit sbb die warga blogdrive..tp nk kasi jugak award ni asal namenye ade blog..(bole ke..hentam sajala labu..)haahhaa..sbb rifah slaloo jengok blog ni dr manchester..jauh tu..hihhihi..so bole bg kreditla..
  8. xsure nk bg sape lg..saba yer org yg betuah tu..
  9. nntla kalo rase cam nk bg..hihihi
  10. xpe bole edit utk tambh name..huhuhu
~KEPADA ORG-ORG YG BERTUAH BERKENAAN...SILALAH AMBIK ANUGERAH ANDA YER..~

7 comments:

  1. terima kaseh athe! hehehehe
    takpe2..dah naek bnyk cm daaaa..(tapi aku rase cm takde perubahan..makin gmuk ade..hahahha)

    ReplyDelete
  2. haahaahaha..
    zureen..
    sblom gigi bongsu ko tumbh...maseh ada wktu utk tinggi lg..hehhehe
    berusahalah!!!

    ReplyDelete
  3. athe camne nak amik link...hua..xphm2...

    ReplyDelete
  4. tira!!!thnk u so much!!!
    luv u..
    =)

    ReplyDelete
  5. salam trah..br bce la..thanks sgt2 sbb bg anugerah tuh..=)..ni yg nak amik nih

    ReplyDelete
  6. nisa: u're most welcome..luv u too..
    buka mata: salam tehah.no prob..amikla..

    ReplyDelete